Ballet Modern Hip Hop Modern Pole Fitness Zumba Afro Dancehall Showdance Musical Breakdance Mixed Style Peuterdans Puterballet Sponcorkliks
Sponsorkliks
Welkom bij Dansstudio Get Motivated
Dansstudio Get Motivated
De Dansstudio van midden Nederland
Verdien geld voor                        Dansstudio Get Motivated. zonder dat het u wat kost.

SponsorKliks

Wist u dat u met een paar extra klikken geld kunt verdienen voor onze Dansstudio? Als u via onze eigen sponsorkliks-pagina naar uw favoriete webshop gaat en dan uw aankopen doet, krijgen wij als Dansstudio! een klein percentage van uw aankoopbedrag gesponsord! Alle kleine beetjes helpen, maar bij de wat grotere aankopen loopt het gesponsorde bedrag al snel op tot tientallen euro’s. En het mooiste is nog, dat het u geen extra geld kost, alleen een paar extra klikken.

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort!
Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van!

Lekker en gemakkelijk
Ook bij elke restaurantreservering of pizzabestelling ontvangen wij geld in de clubkas.
Dus ga voor de volgende online aankoop langs onze website en gebruik SponsorKliks.

Transacties en inkomsten bekijken
Vul op SponsorKliks.com uw emailadres in en u krijgt toegang tot het transactieoverzicht van onze vereniging. U ontvangt dan ook maandelijks een update van onze inkomsten.

Winkel in uw favoriete webwinkel, bestel en betaal uw aankopen als het goed is, is uw bestelling nu geregistreerd bij sponsorkliks. Afhankelijk van de gekozen webwinkel verschijnt uw aankoop in het overzicht op deze pagina. Staat uw aankoop er na een paar dagen nog niet tussen? Aarzel dan niet en vul dit formulier in op de website van SponsorKliks. Op deze manier kunt u alsnog uw aankoop registreren en komt het sponsorbedrag naar ons toe.

Er komen nog steeds nieuwe webwinkels bij. Makkerlijker kan bijna niet!

Sponsorkliks
Designed by MVZ Design
Copyright © 2017 by "Dansstudio Get Motivated"