Ballet Modern Hip Hop Modern Pole Fitness Zumba Afro Dancehall Showdance Musical Breakdance Mixed Style Peuterdans Puterballet Dansstijlen
Welkom bij Dansstudio Get Motivated
Dansstudio Get Motivated
Copyright © 2017 by "Dansstudio Get Motivated" 
De Dansstudio van midden Nederland
Diverse Dansstijlen
Hieronder vindt je de uitleg van de verschillende dansstijlen die wij aanbieden.
De beste manier om te ontdekken welke stijl bij jou past is om een proefles te komen doen !!

Voorheen werd deze stijl benoemd als het dansen wat je in videoclips ziet,zoals de madonna clips van vroeger.
Momenteel is dat flink uitgebreid met o.a de stijlen hip hop en dancehall.
Showdance op dit moment is het sierlijke dansen op muziek uit alle tijden.
Tevens kan showdance bestaan uit uit goede beat mixen.
Meestal is showdance gekoppeld aan een thema,shows van de soudmixshow,Willem Ruis shows etc.
Het leuke aan showdance is dat het met de tijd mee gaat,zo kunnen er bijvoorbeeld andere stijlen in gemengd zijn.
Zoals vele niet weten is deze stijl voor zowel Boys als Girls!
Showdance
Hip Hop
Deze les is voor alle leeftijden!
Een swingende en gezellige dansles waarbij ritme en je eigen stijl voorop staan. Leuke armcombinaties en dan ook nog je benen erbij? Leer het in deze les op de lekkerste beats en heerlijke Hiphop muziek.
BBB
 
Musical
Wie kent het tegenwoordig nou niet? De combinatie van dans, zang en toneel worden hier aangeleerd. Deze les is voor de echte creatievelingen want je zit nooit stil. Leer meer zelfvertrouwen te krijgen en je te uiten tegenover andere. Het ontwikkelen op 3 verschillende gebieden zal je dus zeker bevallen.
Breakdance
Alleen maar stoere jongens en meiden durven deze dansles aan. Je leert de moeilijke trucjes van een echte B-Boy en zal daarna iedereen imponeren.
Sta jij liever op je hoofd? Twijfel dan niet en ga direct een dansles meedoen.
Dancehall
Dancehall is een actieve dansstijl, er wordt gedanst op Dancehall muziek die oorspronkelijk uit Jamaica komt (een combinatie van oa R&B, reggae en ska).
De dansbewegingen hebben Jamaicaanse en Afrikaanse invloeden.
Dancehall is een afwisseling van strakke bewegingen met soepele/losse bewegingen. Het is vooral ook een intensieve workout waarbij je je hele lichaam gebruikt.
 
Zumba

Zumba is de fitness hype uit Amerika. Het is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop.
Het is opgezet door Alberto Perez, een danser en choreograaf uit Miami. De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben.
Je hoeft niet te kunnen dansen of goed gecoördineerd te zijn om Zumba te doen. De vrolijke muziek werkt aanstekelijk. Het is makkelijk te volgen, dus geen moeilijke choreografie en je hoeft niets te onthouden. Zumba is voor alle leeftijden en alle fitness niveaus toegankelijk. Daarom is het makkelijk vol te houden, ook als je geen sportmaatje hebt.
Bijkomend voordeel is dat Zumba goed kan helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Al na een paar weken voel je verbetering aan je taille en dijbenen.
Pole Fitness is een intensieve en uitdagende fitnesstraining, waarbij je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Er is oneindig veel te leren, je daagt jezelf continu uit en je blijft iedere keer opnieuw je grenzen verleggen. Of je nou wilt afvallen, fitter, sterker, leniger of zelfverzekerder worden. Het is voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd en sportervaring. Pole Fitness® beschikt namelijk over een compleet programma, waarbij methodisch en didactisch verantwoord werken voorop staat.
Je leert dus op een leuke en verantwoorde manier je kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid te verbeteren. Bovendien doe je dit niet alleen, maar samen met anderen: je motiveert, inspireert en helpt elkaar om een oefening onder de knie te krijgen. Tijdens de les wordt je uitgedaagd om jouw eigen grenzen op te zoeken en deze weer te verleggen, wat er voor zorgt dat je er geen genoeg van zult krijgen!
Pole Fitness
 
 
Mixed Styles! Maar wat is dat nou precies? Mixed Styles, zijn verschillende dansstijlen bij elkaar. Als je naar het dansprogramma 'So You Think You Can Dance' kijkt zie je ook vaak dat de stijl Hip-hop veel meer kanten heeft dan je wellicht had gedacht. Denk bijvoorbeeld aan Lyrical Hip-hop, waarbij er bewust op de tekst van de muziek wordt gedanst. Urban, Street, Modern.. Al deze stijlen en nog meer worden in deze les gecombineerd. Je hoeft dus niet meer te kiezen, je volgt het allemaal!
Mixed Styles
PeuterDans
Voor de allerkleinsten hebben wij een nieuwe dansles: peuterdans!
60 min lang plezier voor alle kinderen van 2-4 jaar.
Het is een eerste kennismaking met dansen op de leukste liedjes. Door middel van muziek, spelletjes en verhaaltjes kunnen de kids nieuwe dingen ontdekken.
Een gezellige gevarieerde les voor alle kinderen die dansen leuk vinden.
Deze les is voor kinderen van 2-4 jaar.
 
Designed by MVZ Design
BBB staat voor buik,billen,benen. Deze heerlijke workout wordt in groepsverband gegeven. Een intensieve workout voor jong en oud o muziek.  Kom gezellig eens een proefles volgen !!